Dexter - 5.Sezon

Posted by Anıl | Posted in | Posted on 22:15


Dexter Season 5 Trailer (Comic Con)
Yükleyen HatakTRAILERS. - Filmler ve diziler Dailymotion'da

Dexter'in 5.sezonuna ait ilk trailer bugün yayınlandı. 26 Eylül'de başlayacak yeni sezon için 13 Temmuzda Ekşi Sözlük'de şöyle bir teoride bulunmuştum:

--- spoiler ---

Rita'nın ölmesi ile Dexter'in omzundaki yük - üç çocuğu da buna dahil edersek - hiç olmadığı kadar ağır olacak. Tabii bu diğer hususların yanında devede kulak... Sondan bir önceki bölümü hatırlarsak, Dexter ile Arthur Mitchell polis merkezinde karşı karşıya gelmişti ve bu ana Batista şahit olmuştu. Son bölümde ise Arthur Mitchell'in kim olduğu artık tüm departman tarafından bilinen bir gerçekti. 5.sezonda Batista sağlı sollu ataklarla Dexter'in üzerine yüklenmek isteyecektir.

Yine ve belki de daha önemlisi, Rita'nın komşusuyla öpüşmesi ve masuka'nın buna şahit olması olayı var. 5.sezonda Rita'nın öldürülmüş olması Masuka'nın kafasında bir soru işareti yanmasına vesile olabilir.

Bununla birlikte Debra Morgan'ın sinir bozucu merakı ve peşine düştüğü işi yarım bırakmama saplantısı da Dexter'in geçmişine giden yolu aydınlatabilir ve tüm bunlar dizinin büyük finaline giden yolu oluşturabilir.

--- spoiler ---


Fragmana bakınca sanırım bu öngörümde yanılmayacağım. Dexter 4.sezonun da üstüne koyacak gibi görünüyor.

Comments (0)